Event

Sommarfesten på Trummenäs

UPPGIFTER
Datum: juni 29, 2024
Tid: 18:00
Plats: Trummenäs GK
Typ: Konsert
Arrangör: Karlskrona Event Group
OM EVENEMANGET

Den 29e juni arrangeras ”Sommarfesten på Trummenäs” på nytt i samarbete med Play Reklam & Event och Trummenäs GK. Det kommer bjudas på underhållning från kl 18:00 på området fram till midnatt. Med denna lineup så skalar Sommarfesten på Trummenäs 2024 upp och det kommer hela evenemanget att göra. Nu ser vi till att sluta upp denna sommarkväll på Trummenäs.

Artister för kvällen

Theoz

Genom melodifestivalen har Theoz blivit ett välkänt namn hemma hos hela svenska folket. Första året gick han hela vägen till final med låten ”Som du vill”, som idag har över 14 miljoner lyssningar på Spotify. Succén fortsatte 2023 med låten ”Mer av dig”, finalplats även här innebar att han är en av de yngsta som tävlat i finalen två gånger.

Theoz är en svensk artist, dansare och skådespelare. Med över 2,5 miljoner följare på sociala medier är Theoz Sveriges unga stjärnskott. 2018 blev hitsingeln ”Het” den näst mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige och har idag över 14 miljoner visningar. Samma år blev Theoz nominerad i Guldtuben till både “Årets profil” och “Årets musical.ly”, samt kammade hem vinsten som “Årets stjärnskott” på ICONFEST.

Wilmer X

(De har firat 45 år som band och hunnit göra sin 1000:e spelning. Imponerade siffror! Hösten 2022 var det äntligen dags för ny musik, det var trots allt hela 17 år sedan sist. På albumet följde en stora delar utsåld turné – Wilmer X var tillbaka!

Kanske var det där tanken föddes att bli ett faktiskt, aktivt band igen. Ett som inte bara kom tillbaka då och då för korta gästspel i samtiden utan skapade ny musik igen. Publiken fanns ju onekligen där. Kanske rent av en större publik än någonsin. Det är på scenen som bandet fortfarande är en av landets absolut bästa akter!

En ren, oförfalskad kärlek till musik. Till svängig rhythm & blues, skitig garagerock, rå blues och självhäftande poprefränger. Det är det fundament på vilket Wilmer X fyrtiofem år långa karriär vilar.)

Da Buzz

Med mer än 13 Topp 20 hits i Sverige så var Da Buzz en av vårt lands mest spelade artister under tidigt 2000-tal. Låtar som Alive, Do You Want Me och Dangerous spelas fortfarande flitigt på nationell radio. Gruppen hade även stora internationella framgångar och låg bland annat högt på Billboard med singeln Let Me Love You 2001.

Da Buzz firar nu 25 år med ett helt nytt album och nya singlar. Så under sommaren och hösten 2023 kan man få höra en hel del ny musik från dessa Svenska legendarer. Gruppen är också ute på stor turné under sommaren med både festivaler och klubbspelningar, så räkna med allsång i sommar!